Byggarbetsplan för bastun

0

Skrivet i kategorin Planering & förberedelser den 10-06-2010

För en vecka sedan tog jag studenten. En stor dag i våra liv, där hela gymnasieperioden kommer till sitt slut och möjligheten att göra precis det man vill blir ännu större. I mitt fall så blir bastubygget ett första steg i den riktningen, även om jag alltid har haft en tendens att göra just det jag vill och inte följa strömmen hela tiden. Jag hoppas faktiskt uppriktigt att den här bloggen och den här galna byggidén och projektet kan sporra andra till att också göra verklighet av sådant som de drömmer om.

Jag har nu gjort ett utkast till en byggarbetsplan som jag och min familj kommer att arbeta utifrån. Precis som med allt som rör det här bygget så försöker jag vara så öppen som möjligt och visa i detalj hur jag jobbar fram det jag gör, och lägger därför upp den på nätet redan nu, även om det inte är en färdig version. Arbetsplanen hittar du som ett Google-dokument här: Byggarbetsplan för bastubygget.

Det som står i byggarbetsplanen är i grova drag att bygget drar igång på riktigt den 21a juni (d v s bara om drygt en vecka!), och att det planeras vara klart senast den 16 juli.

Hittar du några brister i arbetsplanen får du gärna säga till. Det är mycket möjligt att jag har missbedömt vissa moment rejält i hur stor tidsåtgången är för dem.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar